The Accidental Taxonomist

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)The Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.
Label (en)The Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.
Definitie (nl)De Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.
Definitie (en)The Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft. is the most comprehensive guide available to the art and science of building information taxonomies. Heather Hedden—a leading taxonomy expert and instructor—walks readers through the process, displaying her trademark ability to present highly technical information in straightforward, comprehensible English.
Bronhttp://www.hedden-information.com/accidental-taxonomist/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
The Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.Breder
The Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.Gerelateerd
  • Taxonomies (Expertise)
  • Thesauri (Expertise)
  • Controlled vocabularies (Expertise)
  • Search (Let op: pagina bestaat niet.)
  • Indexing (Let op: pagina bestaat niet.)
  • Vocabulary editing (Let op: pagina bestaat niet.)
  • Vocabulary management (Let op: pagina bestaat niet.)

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Books (Expertise)SmallerThe Accidental TaxonomistDe Accidental Taxonomist is het meest uitgebreide boek dat beschikbaar is als leidraad voor het maken van taxonomieen. Heather Hedden is een taxonomie-expert en -instructeur, die haar lezers door het proces leidt en zeer technische informatie in duidelijk en eenvoudig te begrijpen Engels beschrijft.
Rdf.jpg