Semantic MediaWiki

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
Label (en)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
AfkortingSMWSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
Definitie (nl)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. (SMWSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.) is een gratis, open-source extensie van MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki. - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
Definitie (en)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. (SMWSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.) is a free, open-source ex­ten­sion to MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki. – the wiki soft­ware that pow­ers Wikipedia – that lets you store and query data with­in the wiki's pages.
Toelichting (nl)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. (SMWSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.) is een uitbreiding op MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki. waarmee semantische gegevens binnen wikipagina's kunnen worden geannoteerd, waardoor een wiki die de extensie opneemt, wordt omgezet in een semantische wiki. Gecodeerde gegevens kunnen worden gebruikt in semantische zoekopdrachten, worden gebruikt voor het aggregeren van pagina's, worden weergegeven in indelingen zoals kaarten, kalenders en grafieken en worden naar de buitenwereld geëxporteerd via indelingen zoals RDF en CSV.
Toelichting (en)Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. is also a full-fledged frame­work, in con­junc­tion with many spin­off ex­ten­sions, that can turn a wiki into a pow­er­ful and flex­i­ble know­ledge manage­ment sys­tem. All data cre­ated with­in Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. can easi­ly be ex­port­ed or pub­lish­ed via the Semantic Web, al­low­ing other sys­tems to use this data seam­less­ly.
BeschrijvingSemantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen. (SMWSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.) is an extension to MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki. that allows for annotating semantic data within wiki pages, thus turning a wiki that incorporates the extension into a semantic wiki. Data that has been encoded can be used in semantic searches, used for aggregation of pages, displayed in formats like maps, calendars and graphs, and exported to the outside world via formats like RDF and CSV.
Afbeelding van220px-SemanticMediaWiki_Logo.png
Website werkhttp://semantic-mediawiki.org/
ProducttypeLinked Datastores
Videolinkhttps://www.youtube.com/watch?v=kvam8yWj_rI

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Semantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.Breder

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Jan Willem van Veen (Persoon)Heeft kennis vanSemantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
Pieter van Everdingen (Persoon)Heeft kennis vanSemantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
PiLOD Wiki lancering (Nieuws)RelatieSemantic MediaWikiSemantic MediaWiki (SMW) is een gratis, open-source extensie van MediaWiki - de wiki-software die Wikipedia mogelijk maakt - waarmee u gegevens op de pagina's van de wiki kunt opslaan en opvragen.
Rdf.jpg