RDFUnit

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)RDFUnitRDFUnit is een test driven framework voor het debuggen van gegevens die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering.
Label (en)RDFUnitRDFUnit is een test driven framework voor het debuggen van gegevens die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering.
Definitie (nl)RDFUnitRDFUnit is een test driven framework voor het debuggen van gegevens die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering. is een test driven framework voor het debuggen van gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering.
Definitie (en)RDFUnitRDFUnit is een test driven framework voor het debuggen van gegevens die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering. is a test driven dataWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat-debugging framework that can run automatically generated (based on a schema) and manually generated test cases against an endpoint. All test cases are executed as SPARQL queries using a pattern-based transformation approach.
Bronhttps://github.com/AKSW/RDFUnit

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
RDFUnitRDFUnit is een test driven framework voor het debuggen van gegevens die automatisch gegenereerd kunnen worden (op basis van een schema) en handmatig gegenereerde testcases tegen een endpoint. Alle testcases worden uitgevoerd als SPARQL-query's met behulp van een op patterns gebaseerde transformatiebenadering.Breder

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpg