PURL

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)PURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL)
Label (en)PURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL)
AfkortingPURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL)
Definitie (nl)Persistent Uniform Resource LocatorEen Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam die verwijst naar een stuk data. Voorbeelden zijn het unieke adres waarmee de locatie van een webpagina op internet wordt aangegeven of een e-mailadres. In de naam is alle informatie opgenomen over de benodigde techniek om de betreffende gegevens te bereiken. De URL is een bijzondere vorm van de URI. (PURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL))
Definitie (en)Persistent Uniform Resource LocatorEen Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam die verwijst naar een stuk data. Voorbeelden zijn het unieke adres waarmee de locatie van een webpagina op internet wordt aangegeven of een e-mailadres. In de naam is alle informatie opgenomen over de benodigde techniek om de betreffende gegevens te bereiken. De URL is een bijzondere vorm van de URI. (PURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL))
Exacte overeenkomsthttp://dbpedia.org/resource/Persistent_uniform_resource_locator, https://www.wikidata.org/wiki/Q195305
Bronhttps://archive.org/services/purl/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
PURLPersistent Uniform Resource Locator (PURL)Breder

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpg