PLDN Unconference bij BDVC in Almere - 11 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober zal er weer een PLDN Unconference georganiseerd worden, deze keer bij het Big Data Value Center, Wisselweg 33 in Almere. Net als bij de vorige edities, zal Bart van Leeuwen van Netage deze Unconference faciliteren.

Met SEMANTiCS 2017 nog vers in het geheugen, verwachten we dat er veel onderwerpen zullen zijn, waarover men verder wil discussiëren en waarover men met elkaar afspraken wil maken om dit verder met elkaar uit te werken. En het zou helemaal mooi zijn als dit tot nieuwe PLDN-werkgroepen zou leiden, naast de reeds bestaande werkgroepen (Geo Linked DataLinked Data is een internettechnologie waarmee je gestructureerde gegevens op een uniforme manier kunt beschrijven, modelleren, opslaan, publiceren en onderling kunt koppelen via het internet met behulp van RDF-gebaseerde open standaarden en URI's (bijv. W3C-aanbevelingen en vocabulaires)., Referentiedata en Linked Bier).

Naast de onderwerpen, die bij SEMANTiCS behandeld zijn, kunnen er uiteraard ook nog andere Linked Data onderwerpen zijn die men wil bespreken. Dat kan en mag, omdat tijdens een Unconference het programma volledig door de deelnemers wordt bepaald binnen een zeer productieve en open manier van samenwerken. Dat zijn de positieve ervaringen, die we hebben opgedaan bij eerdere PLDN Unconferences.

Deelname aan deze Unconference is gratis, maar meld je wel aan als je wilt deelnemen via:

Aanmeldformulier PLDN Unconference

We starten om 10:00 uur, lunch is inbegrepen en we eindigen om 17:00 uur met een borrel.


Unconference.jpg