Notation 3

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.
Label (en)Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.
AfkortingN3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.
Definitie (nl)Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML. (N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.) is een logische taal die een superset van RDF is. N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML. breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.
Definitie (en)Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML. (N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.) is an assertion and logic language which is a superset of RDFResource Description Framework (RDF) is een standaardmodel voor gegevensuitwisseling op het web. RDF heeft functies die het samenvoegen van gegevens vergemakkelijken, zelfs als de onderliggende schema's verschillen, en het ondersteunt specifiek de evolutie van schema's in de loop van de tijd zonder dat alle gegevensgebruikers moeten worden gewijzigd.. N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML. extends the RDF datamodel by adding formulae (literals which are graphs themselves), variables, logical implication, and functional predicates, as well as providing an textual syntax alternative to RDF/XML.
Toelichting (en)N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML. is not a W3C RecommendationEen W3C Recommendation is een door W3C aanbevolen web standaard, die het volledige W3C standaardisatieproces succesvol heeft doorlopen., but in 2018 a W3C Community Group started working again on N3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML..
Bronhttps://www.w3.org/TeamSubmission/n3/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.Lid van
Notation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.Breder

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
RDF serialization formats (Expertise)SmallerNotation 3Notation 3 (N3) is een logische taal die een superset van RDF is. N3 breidt het RDF-datamodel uit door formules (waarbij objectwaarden ook grafen zijn), variabelen, logische implicaties en functionele predicaten toe te voegen, evenals als een alternatief te bieden voor RDF/XML.
Rdf.jpg