Munten van URI's

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)Munten van URI'sZie in URI-strategie documentatie (link nog toevoegen).
Label (en)Minting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.
Definitie (nl)Zie in URI-strategie documentatie (link nog toevoegen).
Bronhttps://www.pldn.nl/wiki/Concept_URI-strategie
http://linkeddatabook.com/editions/1.0/#htoc37

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Minting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.Gerelateerd
Minting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
URI's (Expertise)GerelateerdMinting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.
URI-strategy (Expertise)GerelateerdMinting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.
URL's (Expertise)GerelateerdMinting URI'sEen Uniform Resource Identifier (URI), is een internet-protocolelement, gebaseerd op eerdere voorstellen van Tim Berners-Lee. Het is een unieke benaming van een bron, een stuk informatie, data of dergelijke.
link=Speciaal:RDFExporteren/Minting_URI%27s