MediaWiki

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
Definitie (nl)MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki. is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki..
Toelichting (nl)Magnus Manske was de oorspronkelijke auteur van de software die is geschreven in de programmeertaal PHP en die als onderliggende databaseserver MySQL, PostgreSQL of SQLite gebruikt.
Afbeelding vanMediaWiki-smaller-logo.png
Videolinkhttps://www.youtube.com/watch?v=F8irbbwNo2E
Bronhttp://www.mediawiki.org/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Semantic MediaWiki (Expertise)BrederMediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
Jan Willem van Veen (Persoon)Heeft kennis vanMediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
Pieter van Everdingen (Persoon)Heeft kennis vanMediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
PiLOD Wiki lancering (Nieuws)RelatieMediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
Wiki gebruikersinstructie (Nieuws)RelatieMediaWikiMediaWiki is een vrij wikisoftwarepakket oorspronkelijk geschreven voor Wikipedia. Het wordt nu gebruikt door verschillende andere projecten van de non-profitorganisatie Wikimedia Foundation en door veel andere wiki's, onder andere deze website van MediaWiki.
Rdf.jpg