MIM

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)MIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
Label (en)MIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
AfkortingMIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
Definitie (nl)Metamodel Informatiemodellering (MIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
Bronhttps://docs.geostandaarden.nl/mim/mim10/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
MIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.Gerelateerd
MIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Nederlands profiel voor gegevenscatalogi (Expertise)GerelateerdMIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
Meta models (Expertise)SmallerMIMMetamodel Informatiemodellering (MIM) is bedoeld om alle informatiemodellen in Nederland nog beter op elkaar aan te laten sluiten. VNG Realisatie, Kadaster en Geonovum daarom gezamenlijk een metamodel ontwikkeld voor informatiemodellering. Hierin komt de modelleringskennis van deze drie organisaties samen.
Rdf.jpg