Linked Data Factory

 
Organisatie.png
Organisatie

Eigenschappen

SectorOverheid
Founding FatherNee
BeschrijvingBij de Factory kun je terecht voor advies en training, maar ook voor een kant en klare maatwerkoplossing. Zo maken wij de semantische modellen die nodig zijn voor Linked DataLinked Data is een internettechnologie waarmee je gestructureerde gegevens op een uniforme manier kunt beschrijven, modelleren, opslaan, publiceren en onderling kunt koppelen via het internet met behulp van RDF-gebaseerde open standaarden en URI's (bijv. W3C-aanbevelingen en vocabulaires)., en kunnen we de triple store (database) installeren en configureren.
Afbeelding vanlogo-LDF-300x1001.png
Website werkhttp://linkeddatafactory.nl/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Inhouse courses (Expertise)GerelateerdLinked Data FactoryBij de Factory kun je terecht voor advies en training, maar ook voor een kant en klare maatwerkoplossing. Zo maken wij de semantische modellen die nodig zijn voor Linked Data, en kunnen we de triple store (database) installeren en configureren.
Lieke Verhelst (Persoon)OrganisatieLinked Data FactoryBij de Factory kun je terecht voor advies en training, maar ook voor een kant en klare maatwerkoplossing. Zo maken wij de semantische modellen die nodig zijn voor Linked Data, en kunnen we de triple store (database) installeren en configureren.