LOV

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Label (en)LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
AfkortingLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Definitie (nl)Linked Open Vocabularies (LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf. is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Definitie (en)Linked Open Vocabularies (LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.) is an online catalog of vocabularies that are created with Linked Data and that can be used freely by anyone without further restrictions (open vocabulairies). LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf. decribes a rich collection of metadata from these vocabularies and also the relationships between these vocabularies (incoming and outgoing links), which can also be displayed visually in a graph.
Afbeelding vanLOV.png
Bronhttps://lov.linkeddata.es/dataset/lov/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.Gerelateerd
LOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
ESCO (Expertise)BrederLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
SKOS (Expertise)BrederLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
VoID (Expertise)BrederLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Linked Data (Expertise)GerelateerdLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Open standards (Expertise)GerelateerdLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Vocabularies (Expertise)GerelateerdLOVLinked Open Vocabularies (LOV) is een online catalogus van vocabulaires, die met Linked Data gemaakt zijn en die door iedereen vrij te gebruiken zijn zonder verdere restricties (die open zijn). In LOV is een rijke verzameling metadata van deze vocabulaires vastgelegd en zijn ook de onderlinge relaties tussen deze vocabulaires vastgelegd (ingaande en uitgaande links), die ook visueel weergegeven kunnen worden in een graaf.
Rdf.jpg