LDP

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
Label (en)LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
Definitie (nl)Linked Data Platform (LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.) definieert een verzameling regels voor HTTPHypertext Transfer Protocol (HTTP)-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDFResource Description Framework (RDF) is een standaardmodel voor gegevensuitwisseling op het web. RDF heeft functies die het samenvoegen van gegevens vergemakkelijken, zelfs als de onderliggende schema's verschillen, en het ondersteunt specifiek de evolutie van schema's in de loop van de tijd zonder dat alle gegevensgebruikers moeten worden gewijzigd., om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked DataLinked Data is een internettechnologie waarmee je gestructureerde gegevens op een uniforme manier kunt beschrijven, modelleren, opslaan, publiceren en onderling kunt koppelen via het internet met behulp van RDF-gebaseerde open standaarden en URI's (bijv. W3C-aanbevelingen en vocabulaires)..
Definitie (en)Linked Data Platform (LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.) defines a set of rules for HTTP operations on web resources, some based on RDFResource Description Framework (RDF) is een standaardmodel voor gegevensuitwisseling op het web. RDF heeft functies die het samenvoegen van gegevens vergemakkelijken, zelfs als de onderliggende schema's verschillen, en het ondersteunt specifiek de evolutie van schema's in de loop van de tijd zonder dat alle gegevensgebruikers moeten worden gewijzigd., to provide an architecture for read-write Linked Data on the web.
Bronhttps://www.w3.org/TR/2015/REC-ldp-20150226/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.Gerelateerd
LDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Data pods (Expertise)GerelateerdLDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
PODS (Expertise)GerelateerdLDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
Read Write Web (Expertise)GerelateerdLDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
Michel Bohms (Persoon)Heeft kennis vanLDPLinked Data Platform (LDP) definieert een verzameling regels voor HTTP-bewerkingen op web-bronnen, sommige gebaseerd op RDF, om een architectuur te bieden voor het read-write web met Linked Data.
Rdf.jpg