Knowledge Graph (Google)

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)Knowledge Graph (Google)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.
Label (en)Knowledge Graph (Google)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.
Definitie (nl)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.
Afbeelding vanstatic-graph-700x394.jpg
Bronhttps://en.wikipedia.org/wiki/Knowledge_Graph

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Knowledge Graph (Google)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.Lid van
Knowledge Graph (Google)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.Breder

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Lieke Verhelst (Persoon)Heeft kennis vanKnowledge Graph (Google)De Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten.
Rdf.jpg