Hulp gevraagd: meting gebruik van linked data bij de overheid

 
Nieuws.jpg
Nieuws

Eigenschappen

Publicatiedatum2022/06/22
Korte samenvattingIeder jaar probeert Forum Standaardisatie een beeld te krijgen van het gebruik van linked data bij de overheid en de standaarden die daarbij worden ingezet.

Voor de meting van 2022 vraagt het Forum je hulp door een enquête te vullen.

De enquête is anoniem en in een minuut te beantwoorden. We verzamelen geen persoonsgegevens. Doe dit bij voorkeur uiterlijk maandag 4 juli.

Misschien heeft Forum StandaardisatieForum en College Standaardisatie bevorderen interoperabiliteit en de toepassing van open standaarden binnen de Nederlandse overheid. Digitale systemen zijn interoperabel als gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld. Het College beheert de lijst met aanbevolen en verplichte open standaarden die gelden voor de gehele publieke sector. je vorig jaar benaderd voor deze enquête. Ook dan is je reactie weer zeer welkom. We willen namelijk onderzoeken hoe het gebruik van linked data bij de overheid zich over de jaren ontwikkelt. Werk je zelf niet direct met linked dataWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat, maar weet je een collega die wel met linked data werkt, attendeer dan je collega op de enquête.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Forum StandaardisatieForum en College Standaardisatie bevorderen interoperabiliteit en de toepassing van open standaarden binnen de Nederlandse overheid. Digitale systemen zijn interoperabel als gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld. Het College beheert de lijst met aanbevolen en verplichte open standaarden die gelden voor de gehele publieke sector..

Alvast hartelijk dank voor je medewerking.
BronForum StandaardisatieForum en College Standaardisatie bevorderen interoperabiliteit en de toepassing van open standaarden binnen de Nederlandse overheid. Digitale systemen zijn interoperabel als gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld. Het College beheert de lijst met aanbevolen en verplichte open standaarden die gelden voor de gehele publieke sector.
MakerPvE

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten