De iGO Knowledge Graph - Kadaster - 13 januari 2022

De naam zegt het al, de Integrale Gebruiksoplossing (iGO) maakt het mogelijk om data uit meerdere geobasisregistraties integraal te kunnen gebruiken. Het Kadaster Datascience team heeft het afgelopen jaar in opdracht van het programma DiS-Geo van BZK gewerkt aan de ontwikkeling van de iGO.

Datum: Donderdag 13 januari 2022
Tijd: 14:00-15:00 uur (online)

Aanmelden: Aanmeldformulier

Tijdens deze demo sessie neemt het Kadaster Datascience Team je mee in het project. We staan stil bij de uitdagingen en gaan in op de gekozen architectuur bij de ontwikkeling van de iGO Knowledge GraphDe Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten..

Neem alvast een kijkje op de publicatieomgeving om meer te weten over de iGO Knowledge GraphDe Knowledge Graph is een kennisbank die door Google en zijn services wordt gebruikt om de resultaten van zijn zoekmachine te verbeteren met informatie die uit verschillende bronnen is verzameld. De informatie wordt aan gebruikers gepresenteerd in een infobox naast de zoekresultaten..

IGO-Architectuur.png