Corona apps

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)Corona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Label (en)Corona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Synoniem (nl)Corona appToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Synoniem (en)Corona appToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Definitie (nl)Toepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Definitie (en)Application or app that helps to create a better overview and better insights regarding the Corona crisis or that offers a solution to solve the Corona crisis faster and more efficiently.
Toelichting (nl)Er zijn inmiddels vele initiatieven, die toepassingen en apps aan het maken zijn, waarbij verschillende technologieen gebruikt worden, maar waarbij men in heel veel gevallen data uit verschillende databronnen met elkaar wil kunnen combineren voor een beter overzicht, voor betere inzichten en voor nieuwe, innovatieve toepassingen en apps die de Coronacrisis mee kunnen helpen oplossen. Check altijd ook zelf de kwaliteit van de data die via een link wordt aangeboden, wij zijn geen experts op het gebied van Corona, maar proberen wel wat beschikbaar en bruikbaar is zo vindbaar mogelijk te maken voor anderen. Bij het bronveld zullen we de links opnemen, die interessant kunnen zijn voor anderen.
Toelichting (en)There are now many initiatives that are creating applications and apps, using different technologies, but in many cases one wants to be able to combine data from different data sources for a better overview, for better insights and for new, innovative applications and apps that can help solve the Corona crisis. Always check the quality of the data that is offered via a link yourself, we are not experts in the field of Corona, but we try to make what is available and usable for others as easy as possible to find. At the bron field we will include the links, which may be of interest to others.
Bronhttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_related_apps

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Corona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.Gerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Corona datasets (Expertise)GerelateerdCorona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Coronavirus (Expertise)GerelateerdCorona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
SNOMED CT COVID-19-terminology (Expertise)GerelateerdCorona appsToepassing of app, die helpt om de Coronacrisis beter in kaart te brengen of die een oplossing biedt om de Coronacrisis versneld en meer efficient op te kunnen lossen.
Rdf.jpg