BlueSky

 
Organisatie.png
Organisatie

Eigenschappen

BeschrijvingWij staan voor het vereenvoudigen, flexibiliseren en vergroten van de toegevoegde waarde van uw informatie voorziening, Om dit te bereiken, kiezen wij voor oplossingen op basis van Data Driven Architecture. Data Driven Architecture gebruikt Linked Data als gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat formaat. Dit optimaliseert het hergebruik van functies en de grafische weergave van gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Zodat u: 1) Realtime inzicht krijgt in de ontwikkelingen in uw bedrijf, 2) Dezelfde applicatie gebruikt voor het verwerken van eigen gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat als die van andere afdelingen / partijen (bv. in de waardeketen) en 3) De processen waarin nu excel of papieren wordt gebruikt kunt ondersteunen vanuit de centrale informatie voorziening.
Website werkhttp://www.bluesky.co.nl/
SectorEen sector is een deel van de economie. Het is een benaming voor alle bedrijven samen die actief zijn in een bepaalde categorie producten of diensten.Dienstverlening
WoonplaatsRotterdam
Founding FatherNee

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Richard Nagelmaeker (Persoon)OrganisatieBlueSkyWij staan voor het vereenvoudigen, flexibiliseren en vergroten van de toegevoegde waarde van uw informatie voorziening, Om dit te bereiken, kiezen wij voor oplossingen op basis van Data Driven Architecture. Data Driven Architecture gebruikt Linked Data als gegevens formaat. Dit optimaliseert het hergebruik van functies en de grafische weergave van gegevens. Zodat u: 1) Realtime inzicht krijgt in de ontwikkelingen in uw bedrijf, 2) Dezelfde applicatie gebruikt voor het verwerken van eigen gegevens als die van andere afdelingen / partijen (bv. in de waardeketen) en 3) De processen waarin nu excel of papieren wordt gebruikt kunt ondersteunen vanuit de centrale informatie voorziening.
Rdf.jpg