BIM Loket Online Friday - Vergunningscontroleservice

 
Activiteiten2.jpg
Activiteit

Eigenschappen

Publicatiedatum2022/09/30
Tijd en plaats30 september 2022, 15:00-16:00 uur
Thema3D-gebouw, 3D-stad, Vergunningscontroleservice, Linked DataLinked Data is een internettechnologie waarmee je gestructureerde gegevens op een uniforme manier kunt beschrijven, modelleren, opslaan, publiceren en onderling kunt koppelen via het internet met behulp van RDF-gebaseerde open standaarden en URI's (bijv. W3C-aanbevelingen en vocabulaires)., SPARQLSimple Protocol And RDF Query Language (SPARQL) is een RDF zoektaal (Query Language) - die gebruikt wordt om RDF-gebaseerde data te bevragen middels zoekopdrachten (Query).
Korte samenvattingOp vrijdagmiddag 30 september van 15.00-16.00 uur organiseert het BIMBuilding Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw. Loket in samenwerking met de GemeenteEen gemeente is een groep van woonkernen (dorpen, steden) met het bijbehorende gebied die samen worden bestuurd door een politiek apparaat Rotterdam, Building Bits en Platform Linked Data Nederland een BIMBuilding Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw. Loket Online Friday. Tijdens deze sessie laten Rolf Jonker van de GemeenteEen gemeente is een groep van woonkernen (dorpen, steden) met het bijbehorende gebied die samen worden bestuurd door een politiek apparaat Rotterdam en Bart Bink namens Building Bits het prototype van een linked data platform zien, dat gebouwd is voor een vergunningscontroleservice. Meer informatie over deze BIMBuilding Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.-Loket Online Friday en een link naar het regsitratieformulier is te vinden op de volgende eventbrite pagina.
MakerPvE
BronBIMBuilding Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.-Loket

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt