BIM-Connected

 
Organisatie.png
Organisatie

Eigenschappen

BeschrijvingWij zijn gespecialiseerd in het slim digitaliseren van informatie voor de gebouwde omgeving. Ons team van experts kan u helpen bij het werken met BIM, Linked Data, organisatie-specifieke Object Type Libraries (OTL), het automatisch controleren van grote datasets, het ontsluiten van real-time managementinformatie en het koppelen van systemen.


Met uitgebreide kennis van informatietechnologie en ervaring met grote, complexe projecten en organisaties in de bouw-, infrastructuur- en energiesector, is ons team bedreven in het navigeren door organisatorische uitdagingen en het maximaliseren van de potentiële waarde van goed gegevensbeheer.

Bij BIM-Connected geloven we dat gegevens een waardevol bezit zijn dat kan worden omgezet in wijsheid. Laat ons u inspireren om meer te bereiken met uw data en toepassingen. Of u nu ondersteuning nodig heeft bij het digitaliseren van uw informatie of deskundige begeleiding bij het nemen van data-gedreven beslissingen, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van effectief datamanagement.
Website werkhttps://www.bim-connected.com/
SectorDienstverlening
WoonplaatsEindhoven
Founding FatherNee
Postcode5617BD
Huisnummer62-22

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BIM-ConnectedHeeft kennis van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Bob van Thiel (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Ellen van den Bersselaar (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Jan Schoof (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Lucas Verhelst (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Luuk Wijnholts (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Miltos Gatzios (Persoon)OrganisatieBIM-Connected
Mohammad Kafaei (Persoon)OrganisatieBIM-ConnectedRdf.jpg