303 redirect

 
Expert Finding.jpg
Expertise

Eigenschappen

Label (nl)303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).
Label (en)303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).
Definitie (nl)Een redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URLEen Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam die verwijst naar een stuk data. Voorbeelden zijn het unieke adres waarmee de locatie van een webpagina op internet wordt aangegeven of een e-mailadres. In de naam is alle informatie opgenomen over de benodigde techniek om de betreffende gegevens te bereiken. De URL is een bijzondere vorm van de URI.).
Definitie (en)A redirect refers internet users to a different web page URLEen Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam die verwijst naar een stuk data. Voorbeelden zijn het unieke adres waarmee de locatie van een webpagina op internet wordt aangegeven of een e-mailadres. In de naam is alle informatie opgenomen over de benodigde techniek om de betreffende gegevens te bereiken. De URL is een bijzondere vorm van de URI. (than the one they requested).
Toelichting (en)E.g. when an internet user requests access to machine-readable data via a URI, then the 303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL). will refer to a related human-readable web page URLEen Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam die verwijst naar een stuk data. Voorbeelden zijn het unieke adres waarmee de locatie van een webpagina op internet wordt aangegeven of een e-mailadres. In de naam is alle informatie opgenomen over de benodigde techniek om de betreffende gegevens te bereiken. De URL is een bijzondere vorm van de URI. (if available)

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).Lid van
303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).Gerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
HTTP 303 (Expertise)Gerelateerd303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).
Machine-readable data (Expertise)Gerelateerd303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).
Human-readable data (Expertise)Gerelateerd303 redirectEen redirect verwijst een internetgebruiker door naar een andere webpagina (URL).
Rdf.jpg