SEMANTiCS Amsterdam 2021 (6-9 september 2021)

Versie door Pveverdingen (overleg | bijdragen) op 10 jun 2021 om 11:42
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
 
Activiteiten2.jpg
Activiteit

Eigenschappen

Publicatiedatum2021/09/06
Tijd en plaats6-9 september 2021 - Meervaart Amsterdam & Online
Korte samenvattingSEMANTiCS is de toonaangevende Europese conferentie over semantische technologieën. SEMANTiCS is interessant omdat zowel wetenschap als vertegenwoordigers van industrie en overheid vertegenwoordigd zijn. Daardoor ontstaat een ontmoeting en kennisuitwisseling tussen wetenschappelijke ontwikkelingen en praktische use cases en toepassingen.

SEMANTiCS 2021 wordt een deels on-site en deels online evenement. Naar verwachting zijn in Nederland de Corona maatregelen in september grotendeels opgeheven, waardoor dit een van de eerste evenementen is waar we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. We verwachten dat in ieder geval de Nederlandse Linked Data community grotendeels on-site aanwezig is. Maar het is de bedoeling dat ook de sprekers zoveel mogelijk on-site aanwezig zijn.

Vanuit de Nederlandse community worden bovendien 4 interessante ‘local industry themes’ neergezet in aparte tracks in de ochtenden van de main conference. Dit zijn:

  • Legal work
  • Asset management
  • Solid
  • FAIR data sharing

Na Wenen en Karlsruhe vindt de 16e editie vindt opnieuw plaats in de Meervaart in Amsterdam.

Meer informatie over Semantics is te vinden op de SEMANTiCS Amsterdam 2021 website.

Inschrijven kan via het registratieformulier. Voor de eerste 10 aanmeldingen van mensen uit het PLDN netwerk geldt een korting van 10%. Gebruik daarvoor de discount code 2354990.
MakerPvE

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt